NORDIC KING SÄÄNNÖT

Nordic King säännöt

1 § PowerParkin Ravirata (Lillbacka Powerco Oy) yhdessä Härmän Ravirata Oy:n kanssa järjestää Nordic King‐ kilpailun Suomen Hippos ry:n hyväksymänä ajankohtana.

2 § Kilpailu on kansainvälinen kilpailu 5‐vuotiaille ja vanhemmille kylmäverisille.

3 § Nordic King kilpailuun valitaan mukaan korkeintaan 12 hevosta. Osallistujat kilpailevat 1609 metrin ryhmäajona. Lähtöradat ratkaistaan arpomalla. Suomea edustavat hevoset valitaan suurkilpailukarsinta perusteen mukaan. Järjestäjällä on oikeus valita kilpailuun pääsevät Norjan ja Ruotsin osanottajat. Jos kaikista maista on useampia ilmoittautuneita, täytetään lähtö niin, että edustajia Suomesta on 6kpl, Ruotsista 3kpl ja Norjasta 3kpl. Mikäli Ruotsista tai Norjasta on vähemmän kuin 3 kilpailijaa, kiintiö täytetään Suomalaisilla hevosilla.

4 § Nordic King-kilpailusta karsituille järjestetään Nordic King Heat-lähtö, joka ajetaan mikäli karsittuja hevosia jotka haluavat osallistua varasarjaan on vähintään 8kpl.

5 § Kilpailun palkintotaso täyttää suurkilpailulle asetetut vaatimukset.

6 § Muilta osin noudatetaan Suomen Hippos ry:n voimassaolevia ravikilpailusääntöjä.

7 § Näiden sääntöjen muuttamisesta PowerParkin Raviradan (Lillbacka Powerco Oy:n) edustajat tekevät esityksen Suomen Hippoksen hallituksen hyväksyttäväksi.

PowerParkin Ravirata
Lillbacka Powerco Oy

NORDIC KING RAVIT

Päätie 65, 62300 HärmäSEURAA MEITÄ

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK ELÄMYSPUISTO

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
© 2021 Nordic King

Please publish modules in offcanvas position.