PowerParkin suuri kansainvälinen juhannusjuhla yhdistää ykkösviihteen ja kansainvälisen raviurheilun

PowerParkin suuri kansainvälinen juhannusjuhla yhdistää ykkösviihteen ja kansainvälisen raviurheilun

PowerParkin ensi kesän juhannustapahtuman järjestelyt ovat kovassa vauhdissa. Juhannuksena 22. -24. kesäkuuta 2017 on jälleen luvassa eturivin tähtiä sekä artistilavalla että raviradalla. Koko perheelle suunnattu tapahtuma pyörähtää käyntiin PowerParkin juhannustansseilla aaton aattona torstaina. Juhannusaattona 23. kesäkuuta iltapäivällä starttaa kansainväliset Nordic King –ravit ja aatto jatkuu juhannustansseilla aamuyöhön PowerParkissa. Juhannuspäivänä ravataan Toto76 –kierros ja kylmäveristen Nordic King –finaali sekä iltajuhla huippuesiintyjineen juhlitaan PowerParkissa.

- Artistikattauksesta on jälleen tulossa kattava. Luvassa on musiikkia ja tanssittajia moneen makuun. Tässä vaiheessa voimme julkistaa kotimaisista tähdistä Lauri Tähkän ja Jari Sillanpään. Saksasta tulee DJ Sash ja Ruotsista Basic Element sekä kotimaista antia täydentävät Neljän Suora, Matti ja Teppo, Finlanders, Hurma, Marko Maunuksela ja Ässät, PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma luettelee.

Kiviluoman mukaan esiintyjäkaarti täydentyy vielä alkuvuonna. Liikenneyhteydet PowerParkiin paranevat merkittävästä, kun VR:n junat alkavat pysähtyä uudelleen avattavalla Härmän asemalla.

- Kävijöiden matkanteko Etelä- ja Pohjois-Suomesta nopeutuu ja helpottuu junayhteydellä merkittävästi. Odotamme jo kovasti tulevaa vuotta, Kiviluoma lisää.

Viime kesänä PowerParkin monitoimialueelle avattu ravirata isännöi ensimmäistä kertaa kylmäveristen Nordic King –suurkilpailua, jossa ykköspalkinto oli 50.000 euroa. Jokivarren Kunkun voittaman finaalin karsinnat ajettiin juhannusaattona ja sama konsepti säilyy juhannuksena 2017.

- Nordic King onnistui hienosti heti ensimmäisellä kerralla. Nyt tietoisuus kilpailusta on huomattavasti parempi Ruotsissa ja Norjassa, joten voimme odottaa sieltä laajempaa edustusta kaksipäiväiseen suurkilpailuun. Teemme jonkin verran sarjauudistuksia ja satsaamme entistä vahvemmin yleisön mukanaoloon tapahtumassa, Nordic Kingin ideoija Pekka Lillbacka sanoo.

Uusia sarjoja Lillbacka lupaa kylmäverisille ikäluokkahevosille ja myös kovimmille lämminverisille.

- Juhannusaatolle olemme suunnittelemassa aiempaa suurempipalkintoista lähtöä lämminverisille sekä lähtöjä eri ikäisille kylmäverisille. Tällä saamme perjantain hevosprofiilia entistä vahvemmaksi, Lillbacka uskoo.

Lisätietoja:

Mikko Kiviluoma, johtaja, PowerPark
puh. 050 383 6651, mikko.kiviluoma@poweraprk.fi

Pekka Kaidesoja, viestintävastaava. PowerParkin juhannus
puh. 040 595 0903, pekka.kaidesoja@pkb.fi