Raviurheilun suurkilpailu Suomen suurimmat Juhannustanssit Huvipuistoelämykset Huippuartistit

777_0_0.jpg

AJANKOHTAISTA

Uusi suurkilpailu A-Poneille!
Aluekartta
Keppihevosten Nordic King ja Huutokauppa
Ohjastajaliiga käynnistyy 28.5.2017!
Kuljetukset juhannuksena

111_0.png

MAAILMAN SUURIN KYLMÄVERIJUOKSU UUDISTUU!

Maailman suurin kylmäveriravurien kilpailu, PowerParkin Nordic King, uudistuu vuodelle 2018. Juhannuksena ravattavassa 50 000 euron ykköspalkinnon kilpailussa ajetaan yksi lähtö 1609 metrin matkalla, kun aiemmin Nordic Kingissä on ajettu karsintalähdöt edellisenä päivänä.

Lue lisää

222_0.png

PARHAAT ARTISTIT; TANSSIA; JUHLAA; TUNNELMAA!

PowerParkin suuri koko perheen juhannus tarjoaa mahdollisuudet viettää ikimuistoinen juhannus Härmäläisessa kesäyössä. Musiikkia on tarjolla moneen makuun! Tanssimusiikkista vastaavat huippuorkesterit ja samaa tasoa tulevat olemaan esiintyvät artistit!

Lue lisää

444_0.png

HALUAISITKO RAVIKUMMIKSI?

Etsimme 5-10 Ravikummia juhannukseksi.
Ravikummi on yleisön joukossa kulkeva ja raveja seuraava raviurheilun aktiivi tai muuten raveista tietävä henkilö. Ravikummilta voivat ravien aikana esim ensikertalaiset kysellä raviurheiluun, hevosiin tai pelaamiseen liittyviä kysymyksiä. Tarvittaessa ravikummi lähtee vaikka kaveriksi viemään pelikuponkia Toto-pisteelle. Ravikummit liikkuvat vapaasti yleisön joukossa ja heidät tunnistaa ”Ravikummi” paidasta. Ravikummeista tehdään myös esittely ravien käsiohjelmaan.
Ravikummeiltamme toivomme alan tietämyksen lisäksi positiivista ja sosiaalista asennetta, sekä taitoa saada uusia ihmisiä innostumaan lajistamme.
Ravikummeille tarjoamme ikimuistoisen ravipäivän lisäksi ruokailun raveissa ja lipun juhannuksen iltatapahtumaan. Ravikummiksi voi hakea kertomalla itsestään lähettämällä yksityisviestin Facebookissa tai sähköpostilla info@nordicking.fi