Raviurheilun suurkilpailu Suomen suurimmat Juhannustanssit Huvipuistoelämykset Huippuartistit

AJANKOHTAISTA

Aluekartta
Keppihevosten Nordic King ja Huutokauppa
Ohjastajaliiga käynnistyy 28.5.2017!
Kuljetukset juhannuksena
PowerParkin suuri kansainvälinen juhannusjuhla yhdistää ykkösviihteen ja kansainvälisen raviurheilun

MAAILMAN SUURIN KYLMÄVERIJUOKSU!

Nordic King on maailman suuripalkintoisin ravikilpailu kylmäverisille hevosille. Juhannuksena PowerParkin raviradalla 2017 kruunattava Nordic King kuittaa loppukilpailun voitosta 50000 euroa ja kun mukaan lasketaan karsintaerän palkinto, nousee kokonaispalkintosumma yli 50000 euron. Odotettavissa on maailman parhaiden kylmäveriravureiden yhteenotto huippunopealla radalla!

nordickingsomenosto_1_0.jpg

PARHAAT ARTISTIT; TANSSIA; JUHLAA; TUNNELMAA!

PowerParkin suuri koko perheen juhannus tarjoaa mahdollisuudet viettää ikimuistoinen juhannus Härmäläisessa kesäyössä. Musiikkia on tarjolla moneen makuun! Tanssimusiikkista vastaavat huippuorkesterit ja samaa tasoa tulevat olemaan esiintyvät artistit. Suomalaisista tähdistä mm. Jari Sillanpää ja Lauri Tähkä esiintyvät PowerParkin juhannuksessa. Lisää huippunimiä on tulossa myös muista Pohjoismaista. Parempaa kattausta on vaikea enää löytää!

Lue lisää

hliik111_0.jpg

KERÄÄ RYHMÄ!

Kerää ennakkoon ryhmä, jonka kanssa tulette Härmän Liikenteen kuljetuksella Nordic King raveihin tai iltatapahtumaan. TARJOUS! 9 hengen ryhmälippu raveihin tai iltabileisiin 8 lipun hinnalla.

Liput myynnissä nyt: Härmän Liikenne