Raviurheilun suurkilpailu Suomen suurimmat Juhannustanssit Huvipuistoelämykset Huippuartistit

AJANKOHTAISTA

24 000 X Kiitos!
Valmentajille / Hevosenkanssa tuleville
Majoitusta vapaana!
Liput: Aluelippu raveihin
Turvallisuusohje

MAAILMAN SUURIN KYLMÄVERIJUOKSU!

Nordic King on maailman suuripalkintoisin ravikilpailu kylmäverisille hevosille. Juhannuksena PowerParkin raviradalla 2016 kruunattava Nordic King kuittaa loppukilpailun voitosta 50000 euroa ja kun mukaan lasketaan karsintaerän palkinto, nousee kokonaispalkintosumma yli 50000 euron. Odotettavissa on maailman parhaiden kylmäriravureiden yhteenotto huippunopealla radalla!

PARHAAT ARTISTIT!

PowerParkin tanssimusiikkista vastaavat pohjoismaiset huippuorkesterit ja samaa tasoa tulevat olemaan esiintyvät artistit. Suomalaisista tähdistä mm. Jari Sillanpää esiintyy PowerParkin juhannuksessa. Lisää huippunimiä on tulossa myös muista Pohjoismaista. Parempaa kattausta on vaikea enää löytää!

Lue lisää

TANSSIT PÄIVISIN JA ILTAISIN!

PowerParkin suuri koko perheen juhannus tarjoaa mahdollisuudet tanssia päivästä yön tunneille härmäläisessa kesäyössä. Tanssimusiikkia on tarjolla moneen makuun eri puolilla PowerParkia niin huvipuistossa, Road Housessa kuin raviradankin ympäristössä. Musiikista vastaavat Pohjolan tunnetuimmat tanssiorkesterit. Tarjolla on Suomen suurimmat juhannustanssit.