Raviurheilun suurkilpailu Suomen suurimmat Juhannustanssit Huvipuistoelämykset Huippuartistit

AJANKOHTAISTA

PowerParkin suuri kansainvälinen juhannusjuhla yhdistää ykkösviihteen ja kansainvälisen raviurheilun
24 000 X Kiitos!
Valmentajille / Hevosenkanssa tuleville
Liput: Aluelippu raveihin
Turvallisuusohje

MAAILMAN SUURIN KYLMÄVERIJUOKSU!

Nordic King on maailman suuripalkintoisin ravikilpailu kylmäverisille hevosille. Juhannuksena PowerParkin raviradalla 2017 kruunattava Nordic King kuittaa loppukilpailun voitosta 50000 euroa ja kun mukaan lasketaan karsintaerän palkinto, nousee kokonaispalkintosumma yli 50000 euron. Odotettavissa on maailman parhaiden kylmäveriravureiden yhteenotto huippunopealla radalla!

nordickingsomenosto_1_0.jpg

PARHAAT ARTISTIT; TANSSIA; JUHLAA; TUNNELMAA!

PowerParkin suuri koko perheen juhannus tarjoaa mahdollisuudet viettää ikimuistoinen juhannus Härmäläisessa kesäyössä. Musiikkia on tarjolla moneen makuun! Tanssimusiikkista vastaavat huippuorkesterit ja samaa tasoa tulevat olemaan esiintyvät artistit. Suomalaisista tähdistä mm. Jari Sillanpää ja Lauri Tähkä esiintyvät PowerParkin juhannuksessa. Lisää huippunimiä on tulossa myös muista Pohjoismaista. Parempaa kattausta on vaikea enää löytää!

Lue lisää

tamnssikuva_0.jpg

KERÄÄ VÄHINTÄÄN 8 HENGEN RYHMÄ!

Kerää ennakkoon vähintään 8 hengen ryhmä, jonka kanssa tulette Härmän Liikenteen kuljetuksella Nordic King raveihin tai iltatapahtumaan. Luvassa on huikeat edut matkanjohtajalle!  Kuljetukset ja ryhmäedut ovat tulossa myyntiin lähipäivinä.